dimecres, 14 de gener del 2015

L'activitat del club a dia d'avui



El club segueix funcionant aquest 2015 amb cada vegada més gent. Ja som 18 persones entre socis i simpatitzants, distribuits en tres taules de joc,

Actualment s'està jugant una partida de Star Wars: Edge of the Empire, a Exertas (un joc basat en FATE que estem desenvolupant dintre del propi club) i després d'acabar una partida de Cyberpunk està a punt de començar una de Dark Heresy a l'univers de Warhammer 40K.
Durant el 2014 s'ha jugat a més a més a Cthulhu Invictus, Atomic Chtulhu, Ars Magica, Aquelarre, Shados of Esteren, Spirit of the Century (amb FATE Accelerat), Envenenado, i potser algún més que ara no em ve a la memòria.



En breu farem el sopar/assemblea anual per que els membres de cada taula es coneguin més i discutir diferents aspectes del club i ja s'ha fixat la data de les próximes jornades obertes de rol. Serán el día 6 de juny.

El president del club, té el seu propi blog de rol, el Laboratorio Friki i a més a més d'haver començat a comentar com s'està desenvolupant el joc d'Exertas està fent un relat de la partida que estan jugant (El que es diu un Actual Play), on també fa alguns comentaris com a director.

De moment porta tres entrades explicant-ho que podeu trobar aquí:

Part 1

Part 2

Part 3

Però al ser activitat del club també les reproduirem en aquest blog.

Res més de moment, esperem que tingueu un bon any.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.