dilluns, 22 de maig del 2017

El món salvatje de Luna Roja!


A la tarda del dia 10 de juny també es podrá probar un dels sistemes que més ha donat que parlar en els últims anys, Savage Worlds. Un joc genéric senzill, frenétic i divertit que es pot jugar a partides en quasevol ambientació sempre que aseguri que querán espectaculars.



Publicat a Espanya per HT Publishers ja te uns quants suplements al mercat com 50 Brazas, Green Scape o Última Forsan, entre d'altres i en breu arribarà el suplement Solomon Kane, que ens porta a l'univers literari d'aquest personatge creat per Robert E. Howard, autor també del famós Conan El Bárbaro.

Luis Montejano, autor del joc de rol de próxima publicació, El Hombre Abstracto, oferirà una partida de Savage Worlds per aquells interessats a probar el sistema. L'ambientació que utilitzarà es una de propia creació que es diu Luna Roja

Luna Roja és una ambientació del génere Grimdark per Savage worlds. Centrada en un món hostil i violent on un conflicte ancestral entre nadius i imperials ha trencat el cicle vital d'un dels éssers primigenis que forma el món, el Gran Bosc. Donant inici així, a una era de corrupció on la humanitat té poques possibilitats per sobreviure.

En aquest escenari, els herois formen grups de mercenaris amb diferents objectius; endinsar-se en les ruïnes d'un altre temps i en els seus paisatges ominosos a la recerca de riqueses, caçar dimonis que s'amaguen en la societat entre els mortals, defensar els interessos de les seves cultures, faccions o tribus o simplement, sobreviure un dia més.

Salvatges guerrers tribals, carronyers embalsamadors d'objectes de poder, caçadors de dimonis i fúries, caminants entre realitats, inquisidors de l'Ordre del Ferro purificador, xamans dels ossos, astuts criminals i assassins, bruixots tatuats, oracles dels Daevas, pastors de bèsties i qualsevol heroi que pugui fer front als dies de la lluna roja.


Si esteu interessats no oblideu que podeu reservar plaça a la partida enviant un correu al club.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.