dilluns, 8 de maig del 2017

Mutants & Masterminds per una partida de fantasia, per que no?


Dissabte a la tarda també hem programat partides dirigides per socis del club i us convidem a jugar una bastant especial doncs mescla un sistema D20 del joc del Mutants & Masterminds, un reglament per partides de superherois, amb una ambientació fantástica, un toc d'humor i detalls lovecraftians. Tot un còctel explosiu que demostra la versatilitat dels jocs de rol!


La partida comença amb la següent situació: A Puertoespuma les aigües, valgui redundància, caminen revoltes. En els últims mesos una sèrie d'estranys successos tenen en suspens a les autoritats locals. Primer van ser uns actes vandàlics en els vilatans del Temple de la Mare, després van venir les desaparicions entre la població i finalment el cadàver del germà Escamafría ha estat trobat en les seves estances.


Davant aquesta escalada d'altercats al gran sacerdot Varlack ha cridat els servents més eficaços de l'església, però com aquests estaven amb altres afers, s'ha hagut de conformar amb el que tenia a mà. Un grup de valents novicis tractarà de desentranyar els misteris després dels fets esdevinguts en Puertoespuma i sobretot qui és aquest tal Dagon que apareix en les pintades al temple de la Mare.



Si esteu interessats no oblideu que podeu reservar plaça a la partida enviant un correu al club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.