dilluns, 5 de juny del 2017

Altres activitats


ja us hem comentat moltes activitats, però n'hi haurà altres preparades. Son aquestes:

PARTIDA A TARRAGONA:

La partida a Tarragona es una adaptació d'una idea de +I.D. Sacaluga anomenada Nox Venatur, adaptada per que funcioni a la Tarraco del 25 a.C. en el moment que l'emperador August residia a la ciutat i dirigía l'Imperi Romà des d'aqui, fonalmentalment les guerres cántabres. 

La partida es de gènere negre, investigació criminal, i els jugadors tindrán un paper d'un dels Ulls de l'Àliga, els agents de l'emperador per investigar asumptes massa perillosos per que siguin públics. 

El sistema de joc serà FATE Accelerat de +Nosolorol Ediciones i +conBarba , utilitzant un dels seus suplements Eagle Eyes. FATE Accelerat és un sistema àgil i ràpid ideal per partides ràpides i ideal per que els jugadors preguin en protagonisme i la responsabilitat de contribuir activament a la historia.


CATHULHU


No només investigadors humans s'enfronten als terrors dels primigenis i deus exteriors, els gats també ho fan desde temps immemorials i tant al nostre món com a les Terres del Somni. "Només" teniu 7 vides i en una nit us les jugareum totes. Atreveix-te a treure les urpes amb aquesta one shot de The Call of Cthulu, aptada, traduïda i dirigida per la nostra sòcia Ursula Subirà.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.