dimarts, 26 de febrer del 2019

El 8 de març I jornada tarracolúdica: Savage Worlds!


Per a inaugurar les jornades tarracolúdiques el dia 8 de març jugarem al joc de rol Savage Worlds amb una de de les partides introductòries més famoses del joc: El Ojo de Kilquato. En aquesta partida, d’ambientació Pulp, els personatges interpretaran a herois de l'estil de la saga d'Indiana Jones. Junts s'embarcaran a una aventura on hauran d'investigar, lluitar, fugir i improvisar per a trobar un tresor increïble: El Ojo de Kilquato.






Cada assistent podrà jugar amb els personatges pregenerats que la pròpia editorial del joc, com Ht Publishers recomana]. L'horari de la partida serà de 22:30 h a 01:30h i jugarem a la Plaça de Sant Fructuós,1 (baixos, 43002 Tarragona) al local de l'Agrupament Escoltai Guia Alverna que ens l'ha cedit per la ocasió.  


Savage Worlds és un dels sistemes genèrics amb més èxit dels últims anys. Senzill, frenètic i divertit! les regles de Savage Worlds permeten adaptar, fàcilment, qualsevol tipus d'ambientació que es tingui al cap amb una mecànica ràpida i senzilla, ressaltant allò divertit i alliberant al director de joc del que és superflu. Hi ha sistemes que busquen ser més realistes, d’altres més narratius, d’altres més simples, Savage Worlds busca ser més divertit!

Activitat per persones de 12 a 99 anys. Els menors d'edat han de vindre acompanyats dels seus pares. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.