dijous, 2 de maig del 2019

IV Jornada tarracolúdica: Star Wars!



Hola a tots! Tornem a proposar-vos participar en una activitat amb nosaltres, aquest cop per celebrar, encara que tard, el dia de Star Wars i ho fem convidant-vos a protagonitzar una historia en l’univers creat per George Lucas amb el joc de rol Star Wars D20. Si hi esteu interessats, us esperem el dia 8 de maig de les 21:00 h a les 00:00 h a la Plaça de Sant Fructuós 1, baixos (Local de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna).

El plantejament inicial de la partida serà el següent:

Les Guerres Sith han acabat i poc a poc sembla que la galàxia és un lloc segur o, com a mínim, sense la presència dels Sith. El mestre Jedi Kiilvan Karth es dirigeix cap a Benthar IV, una antiga base de l'armada de la República que va ser destruïda durant la guerra. Allà una vella amiga seva, la cònsol Jedi Fey'lya Borsk, dirigeix les operacions de reconstrucció i a les forces de la República que hi estan acantonades.




Kiilvan Karth viatja acompanyat d'un petit grup dels seus millors alumnes perquè puguin comprovar de primera mà els horrors de la guerra i els perills de seguir el sender del Costat Fosc de la Força. Un cop arriben a Benthar IV, la cònsol Borsk té una petició per al seu vell amic. Un tinent de les forces de la República anomenat Dal Konur, sensible a la Força, ha desaparegut i la cònsol Jedi tem el pitjor.

Star Wars D20 és un joc de rol èpic-espacial publicat per primera vegada l’any 2000 per Wizards of the Coast sota llicència de Lucasfilm i utilitza com a sistema de joc el sistema D20, creat per l’editorial pel seu joc estrella Dungeons & Dragons 3.5. Cal destacar d'aquest joc de rol la seva gran flexibilitat així com una ambientació fidedigna respecte a l'univers de Star Wars, havent aconseguit cotes d'èxit bastant notables entre els seguidors de la saga.


Voleu assumir el paper d’uns aprenents de Jedi endinsant-vos a l'univers de Star Wars, en una època prèvia a la saga galàctica més famosa del cinema, per viure emoció i aventures?

Us esperem a tots i totes i... Que la Força us acompanyi!


Places limitades reserva prèvia al correu clubdiogenestarragona@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.