dilluns, 8 de juliol del 2019

VII jornada Tarracolúdica: el 16 de juliol la veritat és allà fora.



Aquest estiu us refresquem les neurones amb una proposta de misteri ovni. Imagineu la situació:
Tornes de Chicago i estàs de mal humor. Tu i els teus companys de l'FBI acabeu de declarar a la vista del judici contra Andrew Kokoraleis, membre del grup batejat com els "Esbudelladors de Chicago". Cinc anys de feina invertits en la seva persecució, arrest i recopilació de proves que estan a punt d'esfumar-se per culpa d'uns buròcrates... 
Només vols arribar a casa, abraçar els teus fills i descansar. Però abans encara haureu de fer nit a un motel de carretera prop d' Springfield. Descarregueu la maleta, a punt per prendre-us una copa reconfortant al bar de l'entrada, quan us sonen els busques. Hi podeu llegir: "Dirigiu-vos immediatament a Morrisonville. Albirament d'homenets verds". 
És el principi d'aquesta trepidant aventura del joc "Delta green", investigació paranormal a l'estil de la mítica sèrie Expedient X. (XFiles).

Jugarem amb el sistema D100 de la 6à edició de "La Llamada de Cthulhu", un sistema intuïtiu ideal tant per jugadors novells com veterans, en que es fan servir daus de cent cares. Fer-se una idea del que pot fer el personatge és molt fàcil ja que la seva competència en cada habilitat es descriu amb un percentatge que facilita veure amb un sol cop d'ull d’ull els punts forts i febles del personatge. El sistema també és ràpid i fluid evitant les interrupcions de la interpretació dels jugadors i la narració del director de joc per potenciar l'ambient de misteri. 


Si vols passar una nit diferent plena de fantasia i creativitat apunta't a la 7a jornada Tarracolúdica el dia 16 de juliol a les 21h al local de l'Agrupament Escolta Alverna. Us hi esperem!

"La veritat és allà fora"

Activitat per persones de 18 a 99 anys. S'agraeix reserva previa al mail clubdiogenestarragona@gmail.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.