dimecres, 6 de novembre del 2019

18 i 22 de novembre jocs de rol de còmics!




Enguany el Club Diògenes Tarragona participa de la 12a setmana del còmic de Tarragona de la mà de Deliròpolis, i us convidem a traspassar la quarta paret mitjançant l'oportunitat d'assumir el paper de diferents personatges protagonistes d'una història emmarcada en el món de diferents còmics com són Atomic Robo de Brian Clevinger i Scott Wegener i Orn de Quim Bou. Us convidem a jugar a... jocs de rol de còmics!

ATOMIC ROBO


El dimarts dia 18 de novembre de 21h a 24h a la plaça de Sant Fructuós nº1 (Davant del cap muralles, al local del AEiG Alverna) us oferim jugar una història d'Atomic Robo amb aquest plantejament:
Heu estat seleccionats, al costat de diverses desenes de joves aspirants, per a optar a la prestigiosa beca Prometheus, i així poder treballar en els vostres camps de recerca sense cap limitació econòmica a l'avançada nació-laboratori d'Atlantis, dirigida per l'excèntrica filantropa Lyudmila Románov.
Les proves per a seleccionar al guanyador o guanyadors de la prestigiosa beca es farà en les mateixes instal·lacions submarines d'Atlantis sota la supervisió d'algunes de les ments més brillants de l'actualitat.
És el vostre moment, la comunitat científica es meravellarà dels vostres descobriments, segur que res sortirà malament.
Atomic Robo és el joc de rol ambientat en el famós còmic de Brian Clevinger i Scott Wegener. Un joc on interpretareu a un Científic d'Acció que s'enfronta a conspiracions megalòmanes, monstres, robots gegants, éssers d'altres dimensions i a qualsevol cosa que pugui sorgir de la ment d'un científic boig. Aquest joc, editat per Nosolorol, es basa en el guardonat sistema FATE caracteritzat per la seva simplicitat i ritme frenètic que permet iniciar-se de forma intuïtiva i afavoreix la interacció narrativa entre tota la taula de jugadors.


Mantingueu la calma i confieu en la ciència.


ORN


El divendres dia 22 de novembre de 22:30 a 01:30 a la plaça de Sant Fructuós nº1 (Davant del cap muralles, al local del AEiG Alverna) us oferim jugar una història d'Orn amb aquest plantejament:

Sou uns aventurers que viatgeu al costat de l'heroi Orn per les terres d'Oretània i mentre travesseu els camins de la baronia de Torrerroja us trobeu un carruatge amb una de les seves rodes atrapada a un forat. Dins del vehicle viatja Clotilde, una senzilla camperola promesa del baró Romualdo de Torrerroja, el bou que governa les terres circumdants. Els soldats del baró us demanaran ajuda per poder continuar el seu viatge i fer que la gran història d'amor del baró conclogui feliçment.
El joc de rol ORN, de l’autor vallesà Jordi Martín i editat per Nexo Ediciones, està basat en el «Sistema Solar» el sistema creat per Clinton R. Nixon. Es basa en tirades de daus  Fudge, daus de sis cares amb dos símbols +, dos símbols – i dos cares en blanc. A l'hora de superar una prova que requereixi la intervenció de l'atzar, es tria l'habilitat apropiada i es tiren tres daus. Se sumen els valors obtinguts en la tirada i se li afegeixen al valor de l'habilitat. El resultat obtingut es compara amb el valor de dificultat necessari per a aconseguir l'èxit. Usant punts de les piles es poden obtenir daus extra per a realitzar les tirades, de manera que aquestes puguin ser més fàcils de superar. Això serveix com a base per a totes les situacions plantejades pel sistema de joc, resultant senzill i fluid.

Us esperem per que assumiu el protagonisme dins del món del còmic!

Places limitades. Inscripcions prèvies a clubdiogenestarragona@gmail.com. Activitat de 12 a 99 anys, Els menors d'edat han de participar acompanyats dels seus pares/tutors.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.