Qui som i com contactar?


El Club Diògenes Tarragona, es una associació sense ànim de lucre, fundada l’any 2012 amb els objectius de fomentar i donar a conèixer els jocs de rol o de taula i gaudir de la pràctica d’aquests. 

Es va crear, per tal de oferir a la població informació fidel sobre els jocs de rol i de taula, les seves bondats, donar resposta a la necessitat de jugadors de Tarragona i rodalies que volen conèixer o practicar els jocs de taula o rol i no disposen d’un espai o grup de persones amb qui poder gaudir d’aquesta activitat de manera regular i col·laborar amb qualsevol entitat interessada en els jocs de rol i de taula. 

El interès del club recau en aconseguir unes partides enriquidores, entretingudes per jugadors de totes les edats i fent servir jocs de taula moderns o la narració com entreteniment adult, en el cas dels jocs de rol.

Les nostres activitats regulars son exclusivament la pràctica de jocs de rol i de taula, l'organització d'esdeveniments temàtics amb jocs de taula i l'organització de les Jornades lúdiques Club Diògenes Tarragona: unes jornades obertes a tothom amb exemples de partides, presentacions d’autors i xerrades divulgatives sobre els jocs de taula i rol,

Actualment juguem al local de l’Associació de Veïns de la Part Alta, que amablement ens facilita l’ús de les seves instal·lacions. 

Per contactar amb nosaltres pots escriure un email a clubdiogenestarragona@gmail.com o visitar la nostra pàgina de facebook https://www.facebook.com/ClubDiogenesTarragonaQUÈ ÉS UN JOC DE ROL?

Un joc de rol és un entreteniment narratiu on diverses persones participen en la creació, de manera interactiva i cooperativa, d'una història. Els participants crearan uns personatges i decidiran que fan, diuen i pensen mentre s'enfronten a les situacions que els plantejarà un altre jugador, el director de joc. Tot això es realitza conversant, encara que en ocasions s'utilitzaran les regles i tirades de daus per fer la narració més emocionant.En els jocs de rol, el més important és passar-s'ho bé tots. Un joc de rol no és competitiu i no guanya ningú, si tots els jugadors s'ho passen bé i es crea una bona història guanyen tots, aquest és l'objectiu.