dijous, 15 de desembre del 2016

Informe de situació


Bones a tots, 

Feia bastant que no actualitzàvem el blog però avui per fi hem tingut temps de fer-ho. Aquest últim any ha estat una mica accidentat i tot seguit passem a explicar-vos la situació del club ara mateix. 

A finals de l’ant 2015 una sèrie de esdeveniments ens van deixar una mica trastocats. En primer lloc el nostre president agafava un any sabàtic de rol (i de la part grossa de la gestió del dia a dia) degut a la seva estrenada paternitat. Com és qui s’encarrega de les xarxes socials i el blog, aquestes van quedar abandonades. 

Per una altra banda l’ampliació del club cap als jocs de taula no va acabar de funcionar i la gent interessada en un principi no eren suficients per posar-ho tot en marxa (no patiu que ara ja funciona). 

Finalment per raons diverses vam patir una davallada de socis bastant gran: tres taules de joc de rol van plegar. Les raons son diverses: canvis d’horaris de feina, trasllats de ciutat, gent que per fi havien trobat un lloc on poder jugar, maternitat i paternitat, etc. En cap cas ha estat per desavinencies o problemes dins del club i la sortida dels socis no ens genera cap problema. Som molt conscients que el nostre paper es oferir suport als jugadors en el cas de que ho necessitin i si arriba un moment en que ja no els hi cal aquest suport i decideixen marxar nosaltres estem contents d'haver estat útils en els temps de necessitat.   

Tot i això la devallada ens va agafar bastant a contrapeu, per una banda ens van fer perdre capacitat finacera just en un moment en que havíem pactat amb l'entitat que ens acull al seu local un augment del "lloguer" a canvi de més disponibilitat d'horaris. Pero el més important va ser que es va deixar a alguns jugadors penjats, els havíem de recolocar en noves taules i a conseqüència de tot això ens vam veure obligats a suspendre les jornades anuals. A mesura que ens tornàvem a situar hem aconseguit anar recuperant-nos i tornem a estar en un molt bon moment.


LA SITUACIÓ ACTUAL:

Durant el 2016 hem aconseguit reubicar 3 jugadors que s’havien quedat penjats que van integrar-se en l’horari del dimarts al vespre. Des de llavors hem anat rebent més demandes d’ingressar al club i tots han anant entrant a l’horari del dimarts de manera que ja no tenim una taula de joc si no dues (11 persones en total) i ens hem organitzat per que anem canviant la composició de les dues taules de joc en funció de la partida, evitant que les diferents taules siguin estanques i no ens coneguem entre nosaltres. Tot això es fa amb l’objectiu de ser quelcom més que una sèrie de taules de joc independents, si no que la coneixença ens faci més associació i a més considerem que pot ser bo a l‘hora de jugar: jugar amb nous jugadors et sorprenent i se’n pot aprendre dels diferents gustos i estils de joc. 

La perspectiva es anar intentant crear una tercera taula de joc el dimarts abans d’obrir un nou horari. 

Paral·lelament tenim una tercera taula de rol que juga els dimecres al vespre, formada per 7 persones (ja està plena) i que va funcionant sola.

Durant aquest any, poc després vam conèixer a un noi realment interessat en portar el pes de la secció de jocs de taula i poc a poc hem pogut crear un grupet de 5 persones que queden cada dimecres per jugar. La secció de jocs de taula ara necessita consolidar-se i per això seguirà jugant els dimecres al vespre però també s’està obert a fer partides esporàdiques en un altre horari i de fet tenim gent que està interessat a jugar en aquestes partides doncs l’horari dels dimecres no els va bé. La nostra intenció es anar ampliant poc a poc a mesura que augmentin els socis jugadors e jocs de taula. Tot i això ja considerem que es un èxit que aquest nou projecte hagi començat i ens fa molta il·lusió començar a confeccionar poc a poc una ludoteca del club a la qual tindrem accés tots els socis. 


ELS NÚMEROS

23 socis.

18 jugadors de rol.

5 jugadors de jocs de taula.

4 taules de joc setmanals.

3 de rol i una de jocs de taula.


LES ÚLTIMES PARTIDES

Últimament s’ha jugat a rol amb aquests jocs: Exertas, com policies del la comisaria central de Gotham City, Clásicos del Mazmorreo, La llamada de Cthulhu (ambientat a la segona guerra mundial), La sombra del Rey Demonio, Espada Negra i Warhammer 2a edició. 



I els jocs de taula que s’jan jugat més recentment son: Cosmic encounter, Puerto Rico, El Padrino, Un imperio en 8 minutos, Alta tensión, Formula D, Dice Town, Dungeon Raiders, etc.




OBJECTIUS PER L’ANY VINENT


De cara al 2017 la idea principal es recuperar les jornades, consolidar la secció de jocs de taula i a poder ser ampliar-la i potser també en horari. També volem crear la tercera taula de rol dels dimarts al vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.