dimecres, 30 de maig del 2018

Programa de les 5es jornades Club Diogenes


Falten pocs dies per que sigui 16 de juny i celebrem les jornades i tenim gairebé tot ja organitzat. Avui us presentem la graella d’activitats i fins les jornades seguirem informant una mica més de les activitats de les que no hem dit res fins ara, que son unes quantes. Cada activitat està explicada més extensament en entrades diferents del blog, clickeu a l'enllaç si en voleu saber més.

Bé, no us entretenim més, aquí teniu horari i activitats. 



PROGRAMA DEFINITIU

MATÍ:

10h - 14h : Partida de rol: Máscaras del Imperio. 
A càrrec de José Masaga, de l'editorial Other Selves, que dirigirà la partida "El enemigo de mi enemigo" del joc Máscaras del imperio, de pròxima publicació per l'editorial.


10h - 14h : Demostracions de jocs de taula moderns 



Demostracions de jocs de taula moderns, de diverses complexitats i temàtiques, i que ofereixen entreteniment, diversió i reptes intel·lectuals. Consulta els jocs de taula que tindras a l'abast en aquest enllaç.


10:30h - 12:30h : Taula rodona: Els jocs com a eina per a l'aprenentatge.

La taula rodona: Els jocs com a eina per l'aprenentatge es una activitat on especialistes sobre el tema compartiran les seves experiències i l’us dels jocs per educar en temes com el feminisme, en àmbits com els centres penitenciaris o hospitals, i l’educació formal. 

Els ponents de l’activitat seran:

Àlex Caramé: Professor universitari i membre de l’associació Laboratori de Jocs, una associació sense afany de lucre amb l’objectiu de fomentar els jocs (de taula, cartes i altres) com a eina educativa, alternativa de lleure saludable i com a bé cultural.

Xavier Moratones: Empresari de Lu2 una empresa que va iniciar l’activitat el 2011 amb l’objectiu de difondre el coneixement dels jocs de taula com a recurs pedagògic als centres educatius i oferir una alternativa de lleure a les famílies.

Gemma Artés: Professora de Biologia i Geologia a l'Institut Pere Calders de Cerdanyola del Vallès, presidenta d'ALC Stronghold i membre del Secretariat del Consell de la Joventut de Barcelona. Formadora amb Jocs al Segon i amb el #Gamificurs que ofereix l'ICE de la UB. Que ens parlarà de Fate of Atlantis, gamificació fent servir un joc de rol per un trimestre de geologia per a alumnes de 4t d'ESO: https://gartes7.wixsite.com/fateofatlantis


12:30 - 14h: Juga amb els autors: Xavi Carrascosa ens presenta Emporion

Estrenen aquest espai de Juga amb els autors l'autor cambrilenc Xavier Carrascosa, editor de Mont Tàber, creador del joc Emporion i David Martínez creador de Space Opera de l'editorial Games4gamers ens presenta el seu joc i tindreu la oportunitat de jugar amb ell.


TARDA:

16:30 – 20:30h : Tast de jocs de rol

A la tarda es farà una breu presentació i després es podran provar els següents quatre jocs de rol:

Partida de Clásicos del Mazmorreo a càrrec de José Masaga que ens presenta l'aventura: "El heredero de piedra". 

Partida de El Hombre Abstracto a càrrec del seu autor, Luis Montejano, que ens presenta "La Muerte Negra". 

Partida de Zeme, Mundos Paralelos, a càrrrec del seu autor Jordi Ibañez.



16:30 – 20:30h : Demostracions de jocs de taula moderns 


Demostracions de jocs de taula moderns, de diverses complexitats i temàtiques, i que ofereixen entreteniment, diversió i reptes intel·lectuals.  Consulta els jocs de taula que tindras a l'abast en aquest enllaç.


NIT:


22:00 - tancament: Tast de jocs de rol

Al vespre es farà una breu presentació i després es podran provar els següents quatre jocs de rol:

Partida de Portal a càrrec del seu autor Albert Estrada que ens porta "Casus Belli".



22:00 - tancament: Demostracions de jocs de taula moderns. Nit de wargames!

Demostracions de jocs de taula moderns, que a última hora serán més complexos amb temática politico-militar. Tot i això la ludoteca del club està oberta per si preferiu qualsevol una altra temàtica.
 Consulta els jocs de taula que tindras a l'abast en aquest enllaç.



Recordeu que les places dels jocs de rol son limitades i us podeu inscriure amb antelació enviant un correu al club.

Asociación Club juegos de mesa tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.