dimarts, 23 d’abril del 2019

Dixie & Rol: Detall de les activitats


Ja us vam anunciar que participàvem  al Festival internacional Tarragona Dixieland, un festival de la música de jazz més tradicional, avui us parlem de les partides que farem i que formen part del nostre cicle de jornades tarracolúdiques.
Us recordem que les places són limitades i les inscripcions amb antelació s’han de fer al correu clubdiogenestarragona@gmail.com.
El proper dijous 25, de les 21:30 hores fins les 00.30 de dia 26 tornarem al 1935 (o, més aviat, a una versió alternativa de 1935). Visitarem Nova Orleans i ens posarem a la pell d'uns intrèpids investigadors que intentaran esbrinar el misteri d’un succés estrany ocorregut la nit anterior. Ho farem a través de Savage Worlds: un joc de rol en el qual els jugadors seran els protagonistes i hauran de prendre les decisions que determinaran l’evolució de la història.
Assassinats, terror, investigació i tensió en aquesta alternativa Nova Orleans de 1935, ambientada amb la música d'alguns dels grups que participen al festival Dixieland. Què més es pot demanar?



Degut a l’èxit de la convocatòria i per no deixar a cap persona sense la oportunitat de participar hem incrementat la oferta i afegim tant al dia 25 com al dia 30 una partida extra: El Ball del Mort.
La partida de La llamada de Cthulhu es titula El Ball del Mort i els participants s’endinsaran dins de l’univers del terror de Howard Phillips Lovecraft a ritme del jazz de la década dels anys 20 amb temes com Doctor Jazz o Clarinet Mermelade. Els participants es posaran a la pell d’un grup d’amics, fascinat per l’ocult, que es troben al speakeasy ( taberna clandestina on es serveix alcohol de manera il·legal durant la llei seca als anys 20) Blue Sky de New York on els espera una misteriosa sorpresa.     

A més a més, el dia 30 d’abril a les 21.00 hores fins l’1 de maig a les 00.30, presentem dues activitats: una partida de Vampiro 5a Edició, una de Fate i una de La llamada de Cthulhu.  (demanem diculpes per anul·lar la partida de La llamada de Cthulhu).
La partida de Vampiro 5a ed. traslladarà els participants a la Tarragona de 1932. Els personatges comptaràn amb la presència d'Andrés Mendoza, l'arpía més influent del principat de Barcelona, que mitjançant un concert de jazz al teatre modernista Metropol de Tarragona farà que les ànsies de poder dels vampirs locals els facin enfrontar-se entre ells i lluitar contra enemics ocults per guanyar-se el seu favor i així aconseguir el reconeixement que mereixen.
Els participants hauran de decidir què estan disposats a fer els seus personatges per a aconseguir el poder i s’endinsaran a l’univers del Mundo de Tinieblas; una versió distòpica del nostre món, on el sobrenatural no només existeix sinó que ens controla des de les ombres. Vampiro la mascarada és la revisió del clàssic dels 90 homònim en què el jugador interpreta un vampir que es debat entre la prevalencia de la seva humanitat i l'ètica del món mortal al que ja no pertany i les lluites de poder d'éssers mil·lenaris pel control del món de tenebres.
L’altra activitat consisteix en emprar un sistema de joc inspirat en FATE, un joc modern que potencia la narrativa i la improvisació de tots els jugadors repartint el control narratiu per a aconseguir, entre tots els participants, divertir-se construint una historia en comú.
En aquesta ocasió partirem d’una premisa en que els participants assumeixen el control d’uns personatges que són els components del Metropol Jazz Quintet, una banda de jazz que ha estat convidada a executar un concert al prestigiós local Blue Note de Nova York, un magnífic escenari on viuran una història de novel·la negra clàssica.
La partida de la Llamada de Cthulhu serà la mateixa que la del dijous 25: El Ball del Mort, trobareu més informació referent a ella unes línies per sobre. .

Les editorials Nosolorol i HTPublishers col·laboren en aquesta activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.